ONLINE PRESENTATIE:   Creëer een Inkoopplan die u resultaat oplevert
Kennismaken met mode;
Inkoopplan
Ik neem u bij de hand en doorloop alle ins & outs die u moet weten om een succesvol inkoopplan te creëren. 
* Deze deal duurt maar voor korte tijd *
Speciale Deal €67,-
Inclusief BTW

Cor van Laar

Inkoop expert in de mode branche
Miriam van Vliet - Max Dohle mode

“Wij gebruiken het inkoopplan nu bijna 2 jaar en het heeft zoveel toegevoegde waarde dat het ons met succes door de moeilijke jaren heen heeft geholpen. De resultaten uit het inkoopplan zetten je namelijk meteen op het juiste spoor, het geeft je gedetailleerd en vaak verrassend inzicht in de verhouding tussen inkoop en verkoop processen. Ik kan me niet meer indenken om zonder dit programma te moeten werken.”

Pieter Voorhoeve - Purlz Pearl Sensations 

“Cor van Laar heeft Purlz Pearl Sensations vanaf de eerste periode ondersteund met goede adviezen over mode en trends! Als specialist in de mode kent hij als geen ander wat klanten wensen en nodig hebben. Professionaliteit in advies.”

Jan Mulder

“Begrijp, dat kennis delen een prachtig goed is. Maar het vreemde is, dat kennis kopen altijd meer oplevert, het blijft hangen. Alles wat gratis is, daar doe je zelden iets mee. Wat is er dan mooier als je betaalt voor kennis waar je iets aan verdient zodat het eindresultaat winst is. Gek hè, je koopt iets waar je uiteindelijk meer aan verdient dan de kennis die je eerst geld moest kosten. Budgetteren is een vak, is iets anders dan minder inkopen. Het is bewust inkopen!!!”

Hans Gaillard

''Een inkoopplan is een must. En laat een expert deze eens beoordelen. Ik sta elke keer weer versteld dat ondernemers daar geen werk van maken. En dan komt het belangrijkste: Je aan het inkoopplan houden!''

Voor vragen bezoek modemanagement.nl of bel +31654624509
Copyright 2015 - Modemanagment